top of page
20230429_114624_edited_edited.jpg

Emilija Korač

Certificirana maserka klasične i tajlandske masaže, wellness terapeutkinja s 10 godina rada u medicinsko-estetskom centru, centru za prevenciju i održavanje holističkog zdravlja prema kineskoj tradicionalnoj medicini, te hotelskom wellness i spa centru. Certificirana Reiki praktičarka i zaljubljenica u Somatic vježbe za relaksaciju, samonjegu te kultiviranje energije tijela, uma i duha.

Moja priča

Kao istinska zaljubljenica u prirodu i borovak na otvorenom, obožavam mindfulness šetnje šumom, brdima i planinama u društvu svoje obitelji; supruga Nevena, kćeri Iskre i Lede, te border collija po imenu Zazu. To je moja bazna postavka za radost,  istinski mir, osjećaj cjelovitosti i pripadnosti. No, nije oduvijek bilo tako.

U dobi od 12 godina, dijagnosticirana mi je autoimuna Crohnova bolest nakon čega su uslijedile godine hospitalizacija, terapija, dva operativna zahvata i mnogo, mnogo borbe sve do dan-danas. To je iskustvo koje me obilježilo za cijeli život.

Po struci sam upravna referentica sa 8 godina staža u odvjetničkom uredu te kao voditeljica ureda. S obzirom na to da je korporacijski posao ostavio duboki trag na moje mentalno, tjelesno i duhovno zdravlje, ostavila sam obećavajuću karijeru u administraciji  i posvetila se osobnom iscjeljivanju,  rastu i osnaživanju.

Na tom putu odlučila sam vratiti se svojim korijenima i samoj sebi te odlučujem otvoriti vlastiti wellness studio za cjelovito zdravlje u kojem uspješno pomažem ženama otkloniti stres nakupljen u tijelu i umu kroz terapeutske i relax masaže u kojima posjedujem 10 godina prethodnog radnog iskustva, te Somatic vježbe koje prakticiram i učim posljednje tri godine.

Radeći ovaj posao, kojeg ne doživljavam kao posao već kao svoju životnu misiju, osjećam ispunjenje, zadovoljstvo i radost. Veseli me svaki susret s klijentima u studiju, svaki odrađen tretman, a naročito vidljiva pozitivna promjena kojoj svjedočim u tjelesnom, duhovnom i energetskom statusu osobe prije i poslije tretmana. Tako znam da imam svoju svrhu, da sam na pravom putu i vjerna sebi.

Baš kao što su yin i yang dvije suprotnosti koje čine cjelinu, tako vjerujem da sam kao senzitivna i snažna zatvorila svoj krug cjelovitosti i autentične sebe koju mogu dati drugima u najboljem svijetlu.

bottom of page